| Bayanların İnce Zekası | |
|
+8E. Jasmine Rain Violet Samara Yoko Dark Bellatrix Black Lestrange Lisa Gaunt David Kevin Johnson Ashley Michelle Savend Hermione Granger Nickholas Ryan Owen 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Nickholas Ryan Owen Hogwarts Müdürü & Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 748 Yaş : 31 Savaş Tarafı : |l Death Eaters l| Aile : Owen Ailesi Rp Sevgilisi : Şu Ana Kadar 5 Tane Teklif Geldi... Kayıt tarihi : 23/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Zihinfendar & Zihinbendar
| Konu: Bayanların İnce Zekası C.tesi Mart 01, 2008 10:17 pm | |
| Bayanların İnce Zekası
Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız? Kadın: Neden? Sizin yok mu?
Erkek: Size bir içki ısmarlayabilir miyim? Kadın: Aslında içkinin parasını direkt alsam daha iyi olur.
Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum. Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum.
Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir kez çıkmıştık ya da iki kez? Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü aynı hatayı ikinci kez yapmam.
Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz! Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım.
Erkek: Bu cumartesi benimle çıkar mısınız? Kadın: Üzgünüm, bu cumartesi başım ağrıyacak.
Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız. Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız.
Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim. Kadın: Nasıl? Gidiyor musunuz?
Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz? Kadın: Bir şey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam.
Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadın: Ben o filmi gördüm.
Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Sizden saklanıyordum.
Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Hayatınızın geri kalanında da olacağım yerde, rüyalarınızda.
Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim... Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum.
Erkek: Bu koltuk boş mu? Kadın: Evet, ama oturursanız bu boşalacak.
Erkek: Ne işle meşgulsünüz? Kadın: Kadın taklidi yapıyorum.
Erkek: Sizi çıplak görebilseydim çok mutlu ölürdüm herhalde. Kadın: Ben sizi çıplak görseydim gülmekten ölürdüm herhalde!...
Alıntıdır... | |
|
| |
Hermione Granger ~~~Hogwarts Müdiresi~~~ Biçim Değiştirme Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 1217 Yaş : 31 Aile : Granger Ailesi Kayıt tarihi : 20/01/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Animagus
| |
| |
Ashley Michelle Savend Slytherin 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 30 Aile : Savend Ailesi Rp Sevgilisi : Ariyorum :D Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: Bayanların İnce Zekası Paz Mart 02, 2008 1:28 am | |
| bir ara gazated okumuştum.Hangisi hatırlamıyorum. Komik paylaşım için saol.... | |
|
| |
David Kevin Johnson Hogwarts Müdürü&KSKS Profesörü&Ravenclaw Bina Sorumlusu&ZAY Başkanı
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Aile : Johnson Ailesi Rp Sevgilisi : Amy Granger Kayıt tarihi : 21/01/08
| Konu: Geri: Bayanların İnce Zekası Paz Mart 02, 2008 11:13 am | |
| oo ben bunu çok okudum saol yine de | |
|
| |
Lisa Gaunt Şifacı
Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 30 Savaş Tarafı : ÖY. değilim ama kötüyüm.Belki Ö.Y.'de olabilirim belli olmaz bana=) Aile : Tisdale Ailesi Rp Sevgilisi : Yok ama olcak inş.XD Kayıt tarihi : 29/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/75) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Bayanların İnce Zekası Paz Mart 02, 2008 12:22 pm | |
| Süpermiş yhaa.Paylaşım için sağol Eren... | |
|
| |
Bellatrix Black Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 311 Yaş : 30 Savaş Tarafı : |#| Death Eater's |#| Aile : #~~ Owen Ailesi ~~# Rp Sevgilisi : Şimdilik Yok Canım !!! Kayıt tarihi : 01/03/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek:
| |
| |
Mesaj Sayısı : 748 Yaş : 31 Savaş Tarafı : |l Death Eaters l| Aile : Owen Ailesi Rp Sevgilisi : Şu Ana Kadar 5 Tane Teklif Geldi... Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Geri: Bayanların İnce Zekası Paz Mart 02, 2008 9:04 pm | |
| sende saol hazal*cım sende saol ismini bilmediğim kız sende saol ouz snede saol toğçe sende saol derya'm | |
|
| |
Samara Yoko Dark Eski Yazılar Profesörü&Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 636 Savaş Tarafı : º°ºDeath Eatersº°º Aile : Hytorent Rp Sevgilisi : ♥ Magnus Arthur Johnson ♥ Kayıt tarihi : 24/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (90/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Bayanların İnce Zekası Çarş. Mart 05, 2008 7:38 pm | |
| Gerçekten çok güzel..Paylaşım için çok teşekkürler Eren
En son Nicole Yoko Hytorent tarafından Ptsi Mart 10, 2008 9:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| |
| |
E. Jasmine Rain Violet Cadı Gündemi Fotoğrafçısı ve Köşe Yazarı
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 30 Savaş Tarafı : Belli deeL Aile : Evlenince... Rp Sevgilisi : Olsa ii olurdu... Kayıt tarihi : 06/03/08
Character sheet Büyü Gücü: (45/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Bayanların İnce Zekası Perş. Mart 06, 2008 6:20 pm | |
| Ayy aynı ebn hoşlanmadığım erkeklere böle yaparım arkadaşlarım Yağmur laflarıma saaırırlar yada oturup kalırlar Erkekler kankajıklardır ama her an zayıf yanınızda vurabilirler. Off bugün yine vuruldum da | |
|
| |
Daffodil Sophié M. Savend Astronomi Profesörü&Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 30 Aile : Savend Ailesi Rp Sevgilisi : Henüz Yok. Kayıt tarihi : 26/02/08
| Konu: Geri: Bayanların İnce Zekası Perş. Mart 06, 2008 8:17 pm | |
| | |
|
| |
Evangeline Weasley Gryffindor 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 29 Savaş Tarafı : ...{Zümrüdüanka Yoldaşlığı}... Aile : Weasley Rp Sevgilisi : .....{Yoq}..... Kayıt tarihi : 07/03/08
Character sheet Büyü Gücü: (10/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Bayanların İnce Zekası C.tesi Mart 08, 2008 5:32 pm | |
| Harikalar paylaşım için saol. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bayanların İnce Zekası C.tesi Mart 08, 2008 8:01 pm | |
| | |
|
| |
Ginny Weasley Uçuş Profesörü-Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 689 Yaş : 30 Savaş Tarafı : ♥ Order Of The Phoenix ♥ Aile : Weasleyler !! Rp Sevgilisi : Bilmiyorum ya ! Aslında yalnız olmak güzel mi ne ?! Yada olabilir... Kayıt tarihi : 21/01/08
Character sheet Büyü Gücü: (85/100) Özel Yetenek: -
| Konu: Geri: Bayanların İnce Zekası Ptsi Mart 10, 2008 9:33 pm | |
| Sanki hatırlıorum biyerelerden xD
Sağol Eren'im xD | |
|
| |
Samara Yoko Dark Eski Yazılar Profesörü&Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 636 Savaş Tarafı : º°ºDeath Eatersº°º Aile : Hytorent Rp Sevgilisi : ♥ Magnus Arthur Johnson ♥ Kayıt tarihi : 24/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (90/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Bayanların İnce Zekası Ptsi Mart 10, 2008 9:44 pm | |
| Eren,her açtığın başlıkta tşkleri alıyorsun yani...Acaba bu işin sonu nereye gider | |
|
| |
| Konu: Geri: Bayanların İnce Zekası Salı Mart 18, 2008 6:37 pm | |
| | |
|
| |
Christina Eva McCarty Şifacı
Mesaj Sayısı : 53 Savaş Tarafı : |~ Yoldaşlık ~| Aile : Weasley Ailesi Rp Sevgilisi : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 09/03/08
Character sheet Büyü Gücü: (75/100) Özel Yetenek:
| |
| |
| Bayanların İnce Zekası | |
|