Ashley Sharpay Tisdale Muggle
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 31 Aile : Tisdale Family xD Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Fergie-Big girls don't cry ve hsm-I gotta go my own way türkçe anlamları Ptsi Mart 03, 2008 7:08 pm | |
| Da Da Da Da The smell of your skin lingers on me now Üzerimde kalan cildinin kokusu Your probably on your flight back to your home town Büyük ihtimalle evine geri dönen uçaktasın I need some shelter of my own protection baby Korunmak için bir sığınağa ihtiyacım var bebeğim To be with myself and center, clarity Kendimle olmaya, kendimde olmaya, dürüstçe Peace, Serenity Barış, sukünet
[CHORUS] I hope you know, I hope you know Umarım biliyorsundur, Umarım biliyorsundur That this has nothing to do with you Seninle hiç bir şey yapmayacağım anlamına geliyor bu It's personal, Myself and I Bu kişisel bir şey, kendim ve ben ile ilgili We've got some straightenin' out to do Bir şeyleri düzeltmeliyiz And I'm gonna miss you like a child misses their blanket Şimdi bir çocuğun battaniyesini özlemesi gibi özlüyorum seni But Ive got to get a move on with my life Ama hayatımda bazı değişiklikler yapmam gerek Its time to be a big girl now Artık büyük bir kız olmanın vakti geldi And big girls don't cry Ve büyük kızlar ağlamaz Don't cry Ağlama Don't cry Ağlama Don't cry Ağlama
The path that I'm walking Yürüdüğüm bu yolda I must go alone Yalnız gitmeliyim I must take the baby steps until I'm full grown Tamamen büyüyene kadar bebek adımlarıyla ilerlemeliyim Fairytales don't always have a happy ending, do they Her zaman mutlu sonla bitmez, değil mi And I foresee the dark ahead if I stay Kalırsam eğer önümdeki karanlığı önceden göremem
[CHORUS]
I hope you know, I hope you know Umarım biliyorsundur, Umarım biliyorsundur That this has nothing to do with you Seninle hiç bir şey yapmayacağım anlamına geliyor bu It's personal, Myself and I Bu kişisel bir şey, kendim ve ben ile ilgili We've got some straightenin' out to do Bir şeyleri düzeltmeliyiz And I'm gonna miss you like a child misses their blanket Şimdi bir çocuğun battaniyesini özlemesi gibi özlüyorum seni But Ive got to get a move on with my life Ama hayatımda bazı değişiklikler yapmam gerek Its time to be a big girl now Artık büyük bir kız olmanın vakti geldi And big girls don't cry Ve büyük kızlar ağlamaz
Like the little school mate in the school yard Okul bahçesindeki küçük okul arkadaşları gibi We'll play jacks and uno cards Köşe kapmaca ve kart oynayacağız Ill be your best friend and you'll be mine En iyi arkadaşın olacağım. Sen de benim
Valentine Sevgili you can hold my hand if u want to istersen elimi tutabilirsin Cause I want to hold yours too Dçünkü ben de senin elini tutmak istiyorum Well be playmates and lovers and share our secret worlds Oyun arkadaşı ve sevgili oluruz ve gizli dünyamızı paylaşırız But its time for me to go home Ama şimdi eve gitme vaktim geldi Its getting late, dark outside Geç oldu, dışarısı karanlık I need to be with myself and center, clarity Kendimle ve kendim olmam gerek, dürüstçe
[CHORUS] I hope you know, I hope you know Umarım biliyorsundur, Umarım biliyorsundur That this has nothing to do with you Seninle hiç bir şey yapmayacağım anlamına geliyor bu It's personal, Myself and I Bu kişisel bir şey, kendim ve ben ile ilgili We've got some straightenin' out to do Bir şeyleri düzeltmeliyiz And I'm gonna miss you like a child misses their blanket Şimdi bir çocuğun battaniyesini özlemesi gibi özlüyorum seni But Ive got to get a move on with my life Ama hayatımda bazı değişiklikler yapmam gerek Its time to be a big girl now Artık büyük bir kız olmanın vakti geldi And big girls don't cry Ve büyük kızlar ağlamaz Don't cry Ağlama Don't cry Ağlama Don't cry Ağlama La Da Da Da Da Da
GOTTA GO MY OWN WAY
Gabriella I gotta say what's in my mind Aklımdan geçeni söylemem gerek Something about us Bu günlerde bizim için doesn't seem right these days Doğru gitmeyen şeyler var life keeps getting in the way Hayat yolumuza çıkıp duruyor Whenever we try, somehow the plan is always rearranged Planlar her nasılsa değişiyor.. It's so hard to say Bunu söylemesi zor.. But I've gotta do what's best for me Ama kendim için doğru olanı yapmalıyım You'll be ok.. İi olmalısın! I've go to move on and be who I ** Yoluma devam etmelive olduğum gibi kalmalıyım! I just don't belong here Buraya ait değilim I hope you understand Umarım anlamışsındır.
We might find our place in this world someday bir gün bu dünyada yer buluruz! But at least for now ama şimdilik I gotta go my own away kendi yoluma gitmeliyim Don't wanna leave it all behind herşeyi geride bırakmak istiyorum1 But I get my hopes up ama her seferinde and I watch them fall everytime suya düştüklerini görüyorum Another colour turns to grey Bir renk daga griye dönüşüyor and it's just too hard to watch it all Ve izlemek çok zor geliyor slowly fade away Herşeyin solmasını I'm leaving today 'cause I've Bu gün gidiyorum gotta do what's best for me Kendim için doğru olanı yapmalıyım..
you'll be ok.. İi olmalısın! I've got to move on and be who I m Yoluma devam etmeli ve kendim olarak kalmalıyım I just don't belong here Buraya ait değilim I hope you understand Umarım anlarsın! We might find our place in this world someday Bir gün bu dünyada yerimizi buluruz But at least for now I gotta go my own away Ama şimdilik kendi yoluma gitmeliyim!
Troy What about us? Bize ne olacak? What about everything we've been through? Yaşadığımız onca şey ne oldu?
Gabriella What about trust? Ne olabilirki?
Troy you know I never wanted to trust you Biiliyorum seni incitmek değildi amacım!
Gabriella and what about me? Ya ben ne olucam?
Troy What m I supposed to do? Ne yapmam gerek?
Gabriella I gotta leave but I'll miss you Gitmeliyim ama seni özleyeceğim
Troy I'll miss youözleyeceğim
Gabriella so I've got to move on and be who I ** yani yoluma devam etmeli ve olduğum gibi kalmalıyım..
Troy Why do you have to go? Neden gidiyorsun?
Gabriella I just don't belong here Buraya ait değilim I hope you understand Umarım anlarsın
Troy: I'm trying to understand Anlamayı deniyorum!
Gabriella We might find our place in this world someday Birggün dünyada yerimizi buluruz. but at least for now Ama şimdilik..
Troy I want you to stay! kalmanı istiyorum! Gabriella I wanna go my own way Kendi yoluma gitmeliyim I've got to move on and be who I ** Yoluma gitmeli ve olduğum gibi kalmalıyım..
Troy What about us? Bize ne olacak?
Gabriella I just don't belong here Buaraya ait değilim I hope you understand Umarım anlarsın..
Troy I'm trying to understand Anlamayı deniyorum
Gabriella We might find our place in this world someday Bir gün dünyada yerimizi buluruz but at least for now Ama şimdilik.. I gotta go my own away I gotta go my own away I gotta go my own away
Bunlar benim favorilerim kesinlikle dinleyin | |
|
Daffodil Sophié M. Savend Astronomi Profesörü&Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 30 Aile : Savend Ailesi Rp Sevgilisi : Henüz Yok. Kayıt tarihi : 26/02/08
| |
Ashley Michelle Savend Slytherin 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 30 Aile : Savend Ailesi Rp Sevgilisi : Ariyorum :D Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: Fergie-Big girls don't cry ve hsm-I gotta go my own way türkçe anlamları Çarş. Mart 05, 2008 3:38 pm | |
| hmm zor:D Gabriela inadina Fergie Big Girls Dont Cry Sevemedim Vanessa Hudgens`i birtürlü Ashley Tisdaleci oldugum icin mi acaba ? | |
|
Ashley Sharpay Tisdale Muggle
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 31 Aile : Tisdale Family xD Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Geri: Fergie-Big girls don't cry ve hsm-I gotta go my own way türkçe anlamları Çarş. Mart 05, 2008 4:16 pm | |
| | |
|
Daffodil Sophié M. Savend Astronomi Profesörü&Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 30 Aile : Savend Ailesi Rp Sevgilisi : Henüz Yok. Kayıt tarihi : 26/02/08
| |
Eva J. Akira Heraschais Sihirli Yaratıkların Denetimi Dairesi Başkanı
Character sheet Büyü Gücü: (60/100) Özel Yetenek:
| |
Ginny Weasley Uçuş Profesörü-Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 689 Yaş : 30 Savaş Tarafı : ♥ Order Of The Phoenix ♥ Aile : Weasleyler !! Rp Sevgilisi : Bilmiyorum ya ! Aslında yalnız olmak güzel mi ne ?! Yada olabilir... Kayıt tarihi : 21/01/08
Character sheet Büyü Gücü: (85/100) Özel Yetenek: -
| Konu: Geri: Fergie-Big girls don't cry ve hsm-I gotta go my own way türkçe anlamları Ptsi Nis. 07, 2008 11:19 am | |
| Valla ben cidden ''I gotta go my own way'' adlı şarkıya bayılıyorum.. Hatta şuan bile çalıyor | |
|