Konu: Geri: Sohbet Mekanı Cuma Mart 28, 2008 10:41 pm
Yok geçtii...O kadınla whistler konuşurken whistler seslendi de neydi aklımda kalmadı :S:S
Nickholas Ryan Owen Hogwarts Müdürü & Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 748 Yaş : 31 Savaş Tarafı : |l Death Eaters l| Aile : Owen Ailesi Rp Sevgilisi : Şu Ana Kadar 5 Tane Teklif Geldi... Kayıt tarihi : 23/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Zihinfendar & Zihinbendar
Konu: Geri: Sohbet Mekanı Cuma Mart 28, 2008 10:45 pm
merak ettim
Amy Granger Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1518 Yaş : 29 Savaş Tarafı : ||Zümrüdüanka Yoldaşlığı|| Aile : Granger Rp Sevgilisi : ...David Kevin Johnson... Kayıt tarihi : 23/02/08
Konu: Geri: Sohbet Mekanı Cuma Mart 28, 2008 10:46 pm
Merakını hemen gidereyim buldumm gerçek ismi Jodi Lyn O'Keefe
Dizideki ismi Gretchen Morgan bak buldummm
Nickholas Ryan Owen Hogwarts Müdürü & Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 748 Yaş : 31 Savaş Tarafı : |l Death Eaters l| Aile : Owen Ailesi Rp Sevgilisi : Şu Ana Kadar 5 Tane Teklif Geldi... Kayıt tarihi : 23/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Zihinfendar & Zihinbendar
Konu: Geri: Sohbet Mekanı Cuma Mart 28, 2008 11:10 pm
süpersin saol sen kaça gidiodn yha?
Amy Granger Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1518 Yaş : 29 Savaş Tarafı : ||Zümrüdüanka Yoldaşlığı|| Aile : Granger Rp Sevgilisi : ...David Kevin Johnson... Kayıt tarihi : 23/02/08
Konu: Geri: Sohbet Mekanı C.tesi Mart 29, 2008 11:35 am
...7... 2 yaş küçüğüm sendenn abicim :P rica ederim ne demek
Ginny Weasley Uçuş Profesörü-Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 689 Yaş : 30 Savaş Tarafı : ♥ Order Of The Phoenix ♥ Aile : Weasleyler !! Rp Sevgilisi : Bilmiyorum ya ! Aslında yalnız olmak güzel mi ne ?! Yada olabilir... Kayıt tarihi : 21/01/08
Konu: Geri: Sohbet Mekanı C.tesi Mart 29, 2008 12:03 pm
Didommm...Hele şükürrr nasılsın bebüqüm
Ginny Weasley Uçuş Profesörü-Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 689 Yaş : 30 Savaş Tarafı : ♥ Order Of The Phoenix ♥ Aile : Weasleyler !! Rp Sevgilisi : Bilmiyorum ya ! Aslında yalnız olmak güzel mi ne ?! Yada olabilir... Kayıt tarihi : 21/01/08
Konu: Geri: Sohbet Mekanı C.tesi Mart 29, 2008 5:03 pm
Nickholas Ryan Owen demiş ki:
nasu becerdiğini merak ettim meltem yani bi insan, telefonunda kaytlı olan bi numarayı nasıl kaybeder? hernese eğer kutlamayı başarırsan benim adımada kutla
naaptımda öküz burcu olmadığımı kanıtladım bn?
__
ece! geldinmi?
Şöle açklayayım eren...Evde bnmki kadar manyak,yaramaz,psikopat bir kardeş olursa bu çok basit bir hal alıyor...En son rehberimin hepsini silmişti!Sonra damlanınkini bir daha kaydettim sora bi daha yok olmuş...Amabn damlanınkin biliodum sanki aklımdan:SDün doğmgünüydü ve kutlayamadım...Neyse gelince kutlarım=)
Hermione Granger ~~~Hogwarts Müdiresi~~~ Biçim Değiştirme Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 1217 Yaş : 31 Aile : Granger Ailesi Kayıt tarihi : 20/01/08