Samara Yoko Dark Eski Yazılar Profesörü&Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 636 Savaş Tarafı : º°ºDeath Eatersº°º Aile : Hytorent Rp Sevgilisi : ♥ Magnus Arthur Johnson ♥ Kayıt tarihi : 24/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (90/100) Özel Yetenek:
| Konu: --(•̪●)--RocK And Punk Party--(•̪●)-- Çarş. Mart 26, 2008 2:51 pm | |
| --(•̪●)--RocK And Punk Party--(•̪●)--
Öncelikle kurduğum bu klübün amacından söz etmek istiyorum.Bu klüp ROCK severleri bir araya toplayıp gerçek ROCK'çı ne yapar gibisinden sohbet ve konuları tartışma amacındadır.ROCK müzik gruplarını yorumlayıp her ay anket çalışmasıyla en fazla sevilen rock grubunu seçeceğiz.
Klüpte sadece ROCK'la kalmayıp PUNK ve PUNK'çılar hakkında bildiklerimizi paylaşacağız.Sitede düşünüyorum ki pek fazla PUNK sever yok.Ama PUNK'ı anladığınız zaman emin olun herkes çok sevecek.Yeni başlıklarla PUNK hakkında ve de tabii ROCK hakkında paylaşımlar sunacağız.
Üye olmak isteyenler lütfen bana pm ile mesaj atıp katılmak istediklerini belirtsinler.Ayrıca pm sayesinde bu klüp hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum...
Nicole Yoko Hytorent
Saygılar...
| |
|
Samara Yoko Dark Eski Yazılar Profesörü&Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 636 Savaş Tarafı : º°ºDeath Eatersº°º Aile : Hytorent Rp Sevgilisi : ♥ Magnus Arthur Johnson ♥ Kayıt tarihi : 24/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (90/100) Özel Yetenek:
| Konu: ()--//--Üyeler--//--() Cuma Mart 28, 2008 5:04 pm | |
|
Kurucu-Nicole Yoko Hytorent
Yardımcısı-Ginny Weasley
()--//--Üyeler--//--()
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
| |
|
Nickholas Ryan Owen Hogwarts Müdürü & Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 748 Yaş : 31 Savaş Tarafı : |l Death Eaters l| Aile : Owen Ailesi Rp Sevgilisi : Şu Ana Kadar 5 Tane Teklif Geldi... Kayıt tarihi : 23/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Zihinfendar & Zihinbendar
| Konu: Geri: --(•̪●)--RocK And Punk Party--(•̪●)-- Cuma Mart 28, 2008 8:59 pm | |
| Bu forum sadece sana ait olmadığı için, Üyeler başlığı altında yeni bir konu açamazsın!... bu konuyu diğer konuyla birleştiriyorum...
Bu Bir Uyarıdır!
Saygılar... Nickholas Ryan Owen | |
|