| İsim Değişikliği | |
|
+13Lyra Dakota Johnson Evangeline Weasley Nickholas Ryan Owen Jimena Winona Armstrong Ashley Michelle Savend Aslee Eva Davinchi Amy Granger John James Hytorent David Kevin Johnson Harry Alastor Lupin Samara Yoko Dark Ashley Sharpay Tisdale Hermione Granger 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hermione Granger ~~~Hogwarts Müdiresi~~~ Biçim Değiştirme Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 1217 Yaş : 31 Aile : Granger Ailesi Kayıt tarihi : 20/01/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Animagus
| Konu: İsim Değişikliği Paz Şub. 24, 2008 4:46 pm | |
| İsmini değiştirmek isteyenler,
Yeni İsmin: İsmini Neden Değiştirmek İstiyorsun:
yazarak bu başlığa yazsınlar... | |
|
| |
Ashley Sharpay Tisdale Muggle
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 31 Aile : Tisdale Family xD Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Paz Şub. 24, 2008 4:49 pm | |
| Yeni İsmin:Ashley Sharpay Tisdale İsmini Neden Değiştirmek İstiyorsun:İki isim olması daha güzel geliyor gözüme | |
|
| |
Hermione Granger ~~~Hogwarts Müdiresi~~~ Biçim Değiştirme Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Paz Şub. 24, 2008 5:05 pm | |
| - Ashley Sharpay Tisdale demiş ki:
- Yeni İsmin:Ashley Sharpay Tisdale
İsmini Neden Değiştirmek İstiyorsun:İki isim olması daha güzel geliyor gözüme Halledildi... | |
|
| |
Samara Yoko Dark Eski Yazılar Profesörü&Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 636 Savaş Tarafı : º°ºDeath Eatersº°º Aile : Hytorent Rp Sevgilisi : ♥ Magnus Arthur Johnson ♥ Kayıt tarihi : 24/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (90/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Paz Şub. 24, 2008 8:59 pm | |
| Yeni İSmim:Nicole Yoko Hytorent Değiştirme nedenim:Ashley'inde dediği gibi iki isim daha güzel duruyorr | |
|
| |
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Paz Şub. 24, 2008 11:30 pm | |
| - Nicole Hytorent demiş ki:
- Yeni İSmim:Nicole Yoko Hytorent
Değiştirme nedenim:Ashley'inde dediği gibi iki isim daha güzel duruyorr Halledildi... | |
|
| |
Harry Alastor Lupin Seherbaz
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 30 Savaş Tarafı : Zay Aile : Lupin Rp Sevgilisi : Morwen S. Culnàmo Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Çarş. Şub. 27, 2008 4:17 pm | |
| Yeni İsmin:Harry Alastor Lupin İsmini Neden Değiştirmek İstiyorsun:Eski bi sitede adım böleydi HArry yoktu tabi ondan ve iki isim arkadaşlarımın da dediği gibi. | |
|
| |
David Kevin Johnson Hogwarts Müdürü&KSKS Profesörü&Ravenclaw Bina Sorumlusu&ZAY Başkanı
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Aile : Johnson Ailesi Rp Sevgilisi : Amy Granger Kayıt tarihi : 21/01/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Zihinfendar & Zihinbendar
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Çarş. Şub. 27, 2008 4:47 pm | |
| | |
|
| |
John James Hytorent Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 30 Savaş Tarafı : ÖY Aile : Hytorent Rp Sevgilisi : Arıyorum Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Çarş. Şub. 27, 2008 5:03 pm | |
| Yeni ismim:George Merrit Hytorent Nedeni:Çünkü artık Hytorent ailesindeyim | |
|
| |
David Kevin Johnson Hogwarts Müdürü&KSKS Profesörü&Ravenclaw Bina Sorumlusu&ZAY Başkanı
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Aile : Johnson Ailesi Rp Sevgilisi : Amy Granger Kayıt tarihi : 21/01/08
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Çarş. Şub. 27, 2008 5:05 pm | |
| hmm tamam kabul edildin | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 30 Savaş Tarafı : ÖY Aile : Hytorent Rp Sevgilisi : Arıyorum Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Çarş. Şub. 27, 2008 5:06 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Çarş. Şub. 27, 2008 5:15 pm | |
| Rütbem ne zaman ataanncakk | |
|
| |
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Çarş. Şub. 27, 2008 5:15 pm | |
| burayla ilgisi yok ki amam birazdan.. | |
|
| |
Amy Granger Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1518 Yaş : 29 Savaş Tarafı : ||Zümrüdüanka Yoldaşlığı|| Aile : Granger Rp Sevgilisi : ...David Kevin Johnson... Kayıt tarihi : 23/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (80/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Çarş. Şub. 27, 2008 9:14 pm | |
| soyadımı Granger diye değiştirebilir misiniz? Nedeni : Yeni ailemin soyadı olduğu için... | |
|
| |
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Çarş. Şub. 27, 2008 10:06 pm | |
| - Amy Granger demiş ki:
- soyadımı Granger diye değiştirebilir misiniz?
Nedeni : Yeni ailemin soyadı olduğu için... Halledildi!.. | |
|
| |
Aslee Eva Davinchi Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Z.A.Y Rp Sevgilisi : HoŞlAnDıĞıM BiRİ VaR AmA...... Kayıt tarihi : 24/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (80/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Cuma Şub. 29, 2008 6:16 pm | |
| Yeni İsmin:Aslee Eva Davinchi İsmini Neden Değiştirmek İstiyorsun:Hilary Duff resmi koymuyucaksam isminide istemiyorum hem iki isim daha hoş.. | |
|
| |
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Cuma Şub. 29, 2008 6:17 pm | |
| | |
|
| |
Ashley Michelle Savend Slytherin 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 30 Aile : Savend Ailesi Rp Sevgilisi : Ariyorum :D Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: İsim Değişikliği C.tesi Mart 01, 2008 2:58 pm | |
| Yeni adim => Ashley Michelle Savend
neden=> Artik Savend ailesine üyeyim | |
|
| |
| Konu: Geri: İsim Değişikliği C.tesi Mart 01, 2008 3:02 pm | |
| | |
|
| |
Jimena Winona Armstrong Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 32 Savaş Tarafı : XZümRüdüanka yoldaşlığı değil herhalde!! TaZe TaZe ölüm yiyorum... ÖĞKXXX Aile : Yok Benim AiLem... YaLnız KovBoy HeSabI Rp Sevgilisi : Karanlık Lady^nin sevgilisi mi olurmuş? Kayıt tarihi : 23/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (95/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: İsim Değişikliği C.tesi Mart 01, 2008 10:01 pm | |
| Yeni adım bu olsa tam süper olacak ad ---> Jacqueeline Winona Armstrong
Neden mi?---> Eh... Şimdi eski isim Yumiko falan... Japon emo buldum bir tane... Sevimli bir şeydi beğenmedim! Ünlüm Dakota... İşe bak ki japon değil! Bir de madem karanlık lady olduk adımızda uysun değil mi ... Dedim, öyle olunca böyle oldu. | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 32 Savaş Tarafı : XZümRüdüanka yoldaşlığı değil herhalde!! TaZe TaZe ölüm yiyorum... ÖĞKXXX Aile : Yok Benim AiLem... YaLnız KovBoy HeSabI Rp Sevgilisi : Karanlık Lady^nin sevgilisi mi olurmuş? Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Geri: İsim Değişikliği C.tesi Mart 01, 2008 10:31 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Nickholas Ryan Owen Hogwarts Müdürü & Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 748 Yaş : 31 Savaş Tarafı : |l Death Eaters l| Aile : Owen Ailesi Rp Sevgilisi : Şu Ana Kadar 5 Tane Teklif Geldi... Kayıt tarihi : 23/02/08
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| İsim Değişikliği | |
|