Samara Yoko Dark Eski Yazılar Profesörü&Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 636 Savaş Tarafı : º°ºDeath Eatersº°º Aile : Hytorent Rp Sevgilisi : ♥ Magnus Arthur Johnson ♥ Kayıt tarihi : 24/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (90/100) Özel Yetenek:
| Konu: Kurallar (Dersliğime girmeden mutlaka okuyunuz) Paz Şub. 24, 2008 8:34 pm | |
| Derslerimde her zaman ciddiyetten hoşlanırım.Zamanı gelince hep beraber güleceğiz.Ama dersimde saygısızlığa ve de şımarıklığa asla tahammül edemem.Dersliğime girmeden altta maddelediğim kuralları okursanız çok sevinirim sevgili öğrencilerim...
1-Dersimde saygısızlık ve de şımarıklık asla istemiyorum(rplerinizi buna göre yapınız)
2-Rpler benim için çok önemli,olabildiğince iyi rpler yapınız.
3-Verdiğim ödevleri 7 gün içinde bana baykuş postasıyla yollayınız.Geç gelen ödevlerin notlarını vermeyeceğim.
4-Asla torpil uygulamam.Melez-Safkan,Ölümyiyen-Zay'diye ayırım yapmam.Bu yüzden rahat olabilirsiniz.
5-Sınıfta ben bulunurken harhangi bir arkadaşınıza laf atmayı ya da onu bulunduğu benlik için suçlamanız sonucunda binanızdan en az 10 puan kırarım haberiniz olsun.
6-Asla sert biri değilimdir ve de siz öğrencilerime yakın ve samimi davranırım.Ama eğer beni sinirlendirecek her hangi bir şey yaptıysanız sizi affetmem zor olabilir.
7-Derslerime geç kalınmasından hoşlanmam.İşiniz olur giremezsiniz ama bunu bana pm ile bildirmeniz gerekmektedir.Ayrıcada geç gelipte rp yazan,özürsüz derse giren öğrencilerin binalarından puan kıracağım unutmayın.
8-Dersimde sorduğum soruların hepsine doğru cevap vermenizi beklemiyorum.Yalnız sizden biraz araştırmacı ve yaratıcı olmanızı istiyorum.
9-Sizden en çok istediğim şey olabildiğince çok rp yapıp derslerimde etkili olmanız.İşte o zaman en iyi not sizin olur.Benim gözüme girmeniz çok şeyi değiştirir...
10-Pm yollayıpta lütfen beni rahatsız etmeyiniz.Profesöre sormak istedikleriniz diye bir başlık açacağım orada sorarsınız.Olayları hep beraber tartışırız.
11-Ödevlerini ilk getiren üç öğrenciden 1.nin binasına +15, 2.nin binasına +10, 3.nün binasına da +5 puan veririm.
Bu kurallara uymanız benim için çok önemli.Eski yazılar dersliğine verebildiğiniz kadar çok önem verin lütfen.Şimdiden teşekkür ederim...
Prpf.Nicole Yoko Hytorent | |
|