David Kevin Johnson Hogwarts Müdürü&KSKS Profesörü&Ravenclaw Bina Sorumlusu&ZAY Başkanı
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Aile : Johnson Ailesi Rp Sevgilisi : Amy Granger Kayıt tarihi : 21/01/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Zihinfendar & Zihinbendar
| Konu: David U. Johnson'ın Asası(örnek rp) Salı Şub. 26, 2008 4:56 pm | |
| David sabahın olması ile yatağından kalktı. Hazırlandı ve asa dükkanının yolunu tuttu. Dükkanın önüne geldiğinde, bu dükkana ilk gelişini hatırladı. O zaman Hogwarts'a yeni başlayacaktı. şimdi ise mezun bile olmuştu. Heyecanla içeri girdi ve:
"Günaydın profesör, ben asa almak istiyorum."
dedi.
En son David U. Johnson tarafından Çarş. Şub. 27, 2008 6:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Ashley Sharpay Tisdale Muggle
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 31 Aile : Tisdale Family xD Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Geri: David U. Johnson'ın Asası(örnek rp) Salı Şub. 26, 2008 5:17 pm | |
| Ashley asalarla uğraşırken Hogwarts'ın müdürü içeriye girmişti: "Günaydın profesör,ben asa almak istiyorum'' -''Ah,Günaydın Bay Johnson.Hemen işe başlayalım'' dedi ve ona bir Alıç ve ceviz ağacı asa uzattı.Ancak asayı sallar sallamaz avize yere düşünce yeni bir asa-ejderha yüreği ve anka teli,kırk santim-uzattı.Bu sefer istenilen oldu ve sıcaklık bütün dükkana yayıldı. Kendi asasıyla da -''Reparo'' diyerek avizeyi onardı ve tekrar gülümsedi.
En son Ashley Sharpay Tisdale tarafından Çarş. Şub. 27, 2008 6:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
David Kevin Johnson Hogwarts Müdürü&KSKS Profesörü&Ravenclaw Bina Sorumlusu&ZAY Başkanı
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Aile : Johnson Ailesi Rp Sevgilisi : Amy Granger Kayıt tarihi : 21/01/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Zihinfendar & Zihinbendar
| Konu: Geri: David U. Johnson'ın Asası(örnek rp) Salı Şub. 26, 2008 6:17 pm | |
| David uzatılan asayı aldı ve: "Teşekkürler,buyrun bu parası ve de iyi günler." dedi gülümseyerek ve oradan ayrıldı. | |
|
Ashley Sharpay Tisdale Muggle
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 31 Aile : Tisdale Family xD Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Geri: David U. Johnson'ın Asası(örnek rp) Çarş. Şub. 27, 2008 6:53 pm | |
| Ashley elini uzatarak parayı aldı ve gülümseyerek David'in arkasından el salladı. | |
|