Nickholas Ryan Owen Hogwarts Müdürü & Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 748 Yaş : 31 Savaş Tarafı : |l Death Eaters l| Aile : Owen Ailesi Rp Sevgilisi : Şu Ana Kadar 5 Tane Teklif Geldi... Kayıt tarihi : 23/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Zihinfendar & Zihinbendar
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| C.tesi Mart 01, 2008 10:06 pm
"eh işte" oldu yha daa yazmam gereken birsürü kurgu var ohoo...!
> aydınlattığın için saol!
Hermione Granger ~~~Hogwarts Müdiresi~~~ Biçim Değiştirme Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 1217 Yaş : 31 Aile : Granger Ailesi Kayıt tarihi : 20/01/08
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| C.tesi Mart 01, 2008 10:19 pm
öhh abi tmm yha allla alla:P ne diosun sende gel yoldaşlıktan ol:P:P ben mi öy olıyım:..
Mesaj Sayısı : 748 Yaş : 31 Savaş Tarafı : |l Death Eaters l| Aile : Owen Ailesi Rp Sevgilisi : Şu Ana Kadar 5 Tane Teklif Geldi... Kayıt tarihi : 23/02/08
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| C.tesi Mart 01, 2008 10:25 pm
evet sn öy ol olsanaa!! lüütfen!
Morwen S. Culnàmo Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 31 Savaş Tarafı : :):) Rp Sevgilisi : Yorumsuz kalıyorum bu konuda=) Kayıt tarihi : 23/02/08
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| C.tesi Mart 01, 2008 10:26 pm
ciddi misin sen yhaa:D:D:D öy olsam nolcak yhaa..herkes öy:D ama belli olmaz:P:)
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| C.tesi Mart 01, 2008 10:27 pm
hade kızım yha! lütfen bak rica ediorum
Morwen S. Culnàmo Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 31 Savaş Tarafı : :):) Rp Sevgilisi : Yorumsuz kalıyorum bu konuda=) Kayıt tarihi : 23/02/08
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| C.tesi Mart 01, 2008 10:29 pm
yazıqq bana:(
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| C.tesi Mart 01, 2008 10:30 pm
beyza lütfeeen! ölüm yiyen ol!!
Hermione Granger ~~~Hogwarts Müdiresi~~~ Biçim Değiştirme Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| C.tesi Mart 01, 2008 10:31 pm
Hayır tmm diil mesajını siliorum
yha eren çok kötüsn yha gıcık!
beyza sesime gel aydınlığa gel xD
Bellatrix Black Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 311 Yaş : 30 Savaş Tarafı : |#| Death Eater's |#| Aile : #~~ Owen Ailesi ~~# Rp Sevgilisi : Şimdilik Yok Canım !!! Kayıt tarihi : 01/03/08
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| C.tesi Mart 01, 2008 10:35 pm
Bellatrix ve Ryan kuzendir.Fakat ikisi küçüklükten beri çok iyi anlaşırlar.Ryan ve Bella sadece kuzen değil, aynı zamanda da iyi dostturlar.Kavga ettikleri pek görülmese de tartıştıkları konular olmuştur.-Ki bu tartışmaların çoğu Bella'nın Ryan'nın özel hayatına burnunu sokması yüzündne ortaya çıkmıştır- Ama herşeye rağmen birbirlerine duygukları saygı ve sevgiyi daima korumuşlardır...
Sen devamını getiriver istersen Eklersin dimi Erenim.
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| C.tesi Mart 01, 2008 10:36 pm
beyza!! yha!
Ölüm Yiyen ol hade yha! yalvarırım xP
yalvarma olayı abartı oldu ama olsun sen yinede ölüm yiyen ol
> tabi eklerim ayrıca kurgu çoq ii olmuş yalnız sırada daa onlarca insan var biraz beklemen lazım
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| C.tesi Mart 01, 2008 10:39 pm
Beyza kararını verdi bile ZAY Başkan Yardımcısı o
Mesaj Sayısı : 311 Yaş : 30 Savaş Tarafı : |#| Death Eater's |#| Aile : #~~ Owen Ailesi ~~# Rp Sevgilisi : Şimdilik Yok Canım !!! Kayıt tarihi : 01/03/08
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| C.tesi Mart 01, 2008 10:42 pm
Sağol Erenim beklerim ben.Bu arada Beyza mı ? Sen bizim Beyza mısın ? Ben Derya Bu arada Eren ayıp oluo yane teklif var ısrar yoq bisde. [Israr var da çaktırma işte ]
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| Paz Mart 02, 2008 3:57 pm
burdayımmm bennnn:D:D:D noluo yhaaa:D:D deryamm:D kuzum bebeğim sen misin:D:D eren kararımı vercem:D
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| Paz Mart 02, 2008 4:33 pm
ilk defa baskı altındayım sesime gel aydılığı gel!!! koptum yanii:D
Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 30 Savaş Tarafı : ÖY. değilim ama kötüyüm.Belki Ö.Y.'de olabilirim belli olmaz bana=) Aile : Tisdale Ailesi Rp Sevgilisi : Yok ama olcak inş.XD Kayıt tarihi : 29/02/08