Nickholas Ryan Owen Hogwarts Müdürü & Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 748 Yaş : 31 Savaş Tarafı : |l Death Eaters l| Aile : Owen Ailesi Rp Sevgilisi : Şu Ana Kadar 5 Tane Teklif Geldi... Kayıt tarihi : 23/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Zihinfendar & Zihinbendar
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| Ptsi Mart 24, 2008 5:16 pm
iyi bea! geçiridm kardeşciklerimle olan kurgularımıda yazdım... hayırlı vede uğurlu olsun
Brenda Julia M. Panarello Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı&Cadı Gündemi Editörü
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 30 Savaş Tarafı : /...Death Eaters...\ Aile : Panarello Rp Sevgilisi : Y.O.K!! Kayıt tarihi : 23/02/08
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| Ptsi Mart 24, 2008 8:50 pm
Nickholas Ryan Owen demiş ki:
senide ekleyiveririm elbet ama önce hangi binadan mezun olduğunu , rp yaşını ve savaş tarafını yaz yani yazarsan sevinirim ceren
Rp karakterim Slytherin mezunu; Ravenclaw olmaktan son anda kurtulmuş, ukala, zeki, kurnaz mı kurnaz bir cadı 18 yaşında ve ölümyiyen. [Ne bu bea çöpçatanlık sitelerine mektup yazıyormuş gibi hissettim kendimi ] Oldukça hırçın ve kolay sinirlenir. Ağlamak onun için güçsüzlük ve zayıflıktır. Eğer ağlarsa kendisini asla affetmez. Duygusuz gözükür ama içinde ne fırtınalar koptuğu bilinmez. İkiz erkek kardeşini bir yangında kaybetti. Ona mektuplar ve şiirler yazmakta ama kimseye göstermemektedir. Eleştiri almaktan hoşlanmaz ama eleştirmeye bayılır. Eleştirdiği kişiyi de tüm yönleri ile eleştirir.
Bu karakteri nasıl bir yere yerleştirirsin bilmem ama birşeyler yap işte
Bellatrix Black Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 311 Yaş : 30 Savaş Tarafı : |#| Death Eater's |#| Aile : #~~ Owen Ailesi ~~# Rp Sevgilisi : Şimdilik Yok Canım !!! Kayıt tarihi : 01/03/08
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| Ptsi Mart 24, 2008 11:22 pm
Yav niye hala ben yokum Eren ? Kaç haftadır sıra bekle canım çıktı burda
Mesaj Sayısı : 748 Yaş : 31 Savaş Tarafı : |l Death Eaters l| Aile : Owen Ailesi Rp Sevgilisi : Şu Ana Kadar 5 Tane Teklif Geldi... Kayıt tarihi : 23/02/08
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| Salı Mart 25, 2008 5:54 pm
OMG! seni nasıl unuturm kurgu nerde? hanii sn daa önce yazmışmıydun yoksa nese yha eklerim ama sen yinede kurgunu yaz
___
Karakter resmim ve fiziksel özelliklerim değişti! çünkü temsil ettiğim ünlüyü değiştirdim bi bakın bakalım beğenecekmisiniz
Mischa Lynn Owen Ravenclaw 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Death Eaters Aile : Owen Rp Sevgilisi : Yok :) Kayıt tarihi : 21/03/08
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| C.tesi Nis. 05, 2008 11:06 am
Eren kurgumu çok beeqendim,saaol
Eren yni karakterin çok coolmuş yahu Adam dha sevimliydi ama bnu da beendim aferim, güzel seçmişsn
Konu: Geri: |l Nickholas Ryan Owen l| Paz Nis. 20, 2008 8:11 am