| İstek ve Öneriler... | |
|
+14Carter Rodolphus Owen Lisa Gaunt Bellatrix Black Lestrange Ginny Weasley Samarâ Aprıl Miller Daffodil Sophié M. Savend Harry James Weasley Elanor Fiona H. Weasley Nickholas Ryan Owen Harry Alastor Lupin Samara Yoko Dark David Kevin Johnson Ashley Sharpay Tisdale Hermione Granger 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
David Kevin Johnson Hogwarts Müdürü&KSKS Profesörü&Ravenclaw Bina Sorumlusu&ZAY Başkanı
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Aile : Johnson Ailesi Rp Sevgilisi : Amy Granger Kayıt tarihi : 21/01/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Zihinfendar & Zihinbendar
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... Cuma Şub. 29, 2008 9:43 pm | |
| evet | |
|
| |
Hermione Granger ~~~Hogwarts Müdiresi~~~ Biçim Değiştirme Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 1217 Yaş : 31 Aile : Granger Ailesi Kayıt tarihi : 20/01/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Animagus
| |
| |
Nickholas Ryan Owen Hogwarts Müdürü & Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 748 Yaş : 31 Savaş Tarafı : |l Death Eaters l| Aile : Owen Ailesi Rp Sevgilisi : Şu Ana Kadar 5 Tane Teklif Geldi... Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... Cuma Şub. 29, 2008 9:57 pm | |
| | |
|
| |
David Kevin Johnson Hogwarts Müdürü&KSKS Profesörü&Ravenclaw Bina Sorumlusu&ZAY Başkanı
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Aile : Johnson Ailesi Rp Sevgilisi : Amy Granger Kayıt tarihi : 21/01/08
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... Cuma Şub. 29, 2008 9:58 pm | |
| Ben zaten pek beenmedim onları... | |
|
| |
Hermione Granger ~~~Hogwarts Müdiresi~~~ Biçim Değiştirme Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... Cuma Şub. 29, 2008 10:14 pm | |
| Eren'e katılıorum Onlar kesinlikle olmaz zaten!. | |
|
| |
Elanor Fiona H. Weasley Hufflepuff 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 30 Aile : Weasley Ailesi Rp Sevgilisi : Şimdilik Yok !!! Kayıt tarihi : 28/02/08
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 01, 2008 11:37 am | |
| Benim bir sorum olacak... Acaba büyücü konseyinde kimler var? | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 01, 2008 11:41 am | |
| Profesörler ve Okul Müdürleri-Müdiresi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 30 Aile : Weasley Ailesi Rp Sevgilisi : Şimdilik Yok !!! Kayıt tarihi : 28/02/08
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 01, 2008 11:43 am | |
| Bana kalırsa, siteyle ilgilenebilecek en az iki öğrenciyi de konseye alabilirsiniz.Daha iyi olur diye düşünüyorum.Yalnış anlamayın kendim olayım diye demedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 01, 2008 11:44 am | |
| Hayrı canım haklısın zaten, bir öğrenci almayı düşünüyorum; ama diğer adminlerle konuşulması gerekir ki, bu kararı almak için önce bir sezon geçmeli. Nedeni açık sanırım; çünkü iyi rp yapanlardan birini almalıyız... | |
|
| |
Harry James Weasley Ravenclaw 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 30 Aile : Weasley Ailesi Rp Sevgilisi : Y.O.K Kayıt tarihi : 28/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 01, 2008 11:46 am | |
| Ya bu arada rp dershanesi olmayacak mı? | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 01, 2008 12:16 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
Daffodil Sophié M. Savend Astronomi Profesörü&Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 30 Aile : Savend Ailesi Rp Sevgilisi : Henüz Yok. Kayıt tarihi : 26/02/08
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 01, 2008 1:57 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 01, 2008 3:03 pm | |
| - Elanor Fiona H. Weasley demiş ki:
- Bana kalırsa, siteyle ilgilenebilecek en az iki öğrenciyi de konseye alabilirsiniz.Daha iyi olur diye düşünüyorum.Yalnış anlamayın kendim olayım diye demedim.
Adminler bu konu üzerinde düşünmektedir. - Harry James Weasley demiş ki:
- Ya bu arada rp dershanesi olmayacak mı?
Olacak.Lütfen resimleri yapanların izni olmadan almayınız. | |
|
| |
Samarâ Aprıl Miller İksir Profesörü-Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 Savaş Tarafı : "Death Eaters" Aile : Y.O.K Rp Sevgilisi : Hoşlandığım var ama!!! Kayıt tarihi : 23/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (85/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 01, 2008 4:46 pm | |
| İki kişi bir dükkan işlete bilirmi?Ama öyle diagon yolundaki gibi değil dükkan.Karanlık Sofra mesala? | |
|
| |
Daffodil Sophié M. Savend Astronomi Profesörü&Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 30 Aile : Savend Ailesi Rp Sevgilisi : Henüz Yok. Kayıt tarihi : 26/02/08
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 01, 2008 5:41 pm | |
| Sitede avatar-imza yapım yeri olacak mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 01, 2008 5:50 pm | |
| - Daffodil Sophié M. Savend demiş ki:
- Sitede avatar-imza yapım yeri olacak mı?
Olacaktır; yardım etmek isteyen üye varsa, yapamayan üyelere avatar-imza yardımı yapılacaktır. | |
|
| |
Ginny Weasley Uçuş Profesörü-Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 689 Yaş : 30 Savaş Tarafı : ♥ Order Of The Phoenix ♥ Aile : Weasleyler !! Rp Sevgilisi : Bilmiyorum ya ! Aslında yalnız olmak güzel mi ne ?! Yada olabilir... Kayıt tarihi : 21/01/08
Character sheet Büyü Gücü: (85/100) Özel Yetenek: -
| |
| |
Nickholas Ryan Owen Hogwarts Müdürü & Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 748 Yaş : 31 Savaş Tarafı : |l Death Eaters l| Aile : Owen Ailesi Rp Sevgilisi : Şu Ana Kadar 5 Tane Teklif Geldi... Kayıt tarihi : 23/02/08
| |
| |
Bellatrix Black Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 311 Yaş : 30 Savaş Tarafı : |#| Death Eater's |#| Aile : #~~ Owen Ailesi ~~# Rp Sevgilisi : Şimdilik Yok Canım !!! Kayıt tarihi : 01/03/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... Paz Mart 02, 2008 12:21 am | |
| Bişi sorucam, müdür yardımcısı olmayacak mı ? | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... Paz Mart 02, 2008 8:56 am | |
| | |
|
| |
Bellatrix Black Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 311 Yaş : 30 Savaş Tarafı : |#| Death Eater's |#| Aile : #~~ Owen Ailesi ~~# Rp Sevgilisi : Şimdilik Yok Canım !!! Kayıt tarihi : 01/03/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek:
| |
| |
Lisa Gaunt Şifacı
Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 30 Savaş Tarafı : ÖY. değilim ama kötüyüm.Belki Ö.Y.'de olabilirim belli olmaz bana=) Aile : Tisdale Ailesi Rp Sevgilisi : Yok ama olcak inş.XD Kayıt tarihi : 29/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/75) Özel Yetenek:
| |
| |
| İstek ve Öneriler... | |
|