| İstek ve Öneriler... | |
|
+14Carter Rodolphus Owen Lisa Gaunt Bellatrix Black Lestrange Ginny Weasley Samarâ Aprıl Miller Daffodil Sophié M. Savend Harry James Weasley Elanor Fiona H. Weasley Nickholas Ryan Owen Harry Alastor Lupin Samara Yoko Dark David Kevin Johnson Ashley Sharpay Tisdale Hermione Granger 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Bellatrix Black Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 311 Yaş : 30 Savaş Tarafı : |#| Death Eater's |#| Aile : #~~ Owen Ailesi ~~# Rp Sevgilisi : Şimdilik Yok Canım !!! Kayıt tarihi : 01/03/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek:
| |
| |
Hermione Granger ~~~Hogwarts Müdiresi~~~ Biçim Değiştirme Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 1217 Yaş : 31 Aile : Granger Ailesi Kayıt tarihi : 20/01/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Animagus
| |
| |
Mesaj Sayısı : 311 Yaş : 30 Savaş Tarafı : |#| Death Eater's |#| Aile : #~~ Owen Ailesi ~~# Rp Sevgilisi : Şimdilik Yok Canım !!! Kayıt tarihi : 01/03/08
| |
| |
Hermione Granger ~~~Hogwarts Müdiresi~~~ Biçim Değiştirme Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
| |
| |
Nickholas Ryan Owen Hogwarts Müdürü & Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 748 Yaş : 31 Savaş Tarafı : |l Death Eaters l| Aile : Owen Ailesi Rp Sevgilisi : Şu Ana Kadar 5 Tane Teklif Geldi... Kayıt tarihi : 23/02/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Zihinfendar & Zihinbendar
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... Paz Mart 02, 2008 9:18 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
David Kevin Johnson Hogwarts Müdürü&KSKS Profesörü&Ravenclaw Bina Sorumlusu&ZAY Başkanı
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Aile : Johnson Ailesi Rp Sevgilisi : Amy Granger Kayıt tarihi : 21/01/08
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... Ptsi Mart 03, 2008 8:14 am | |
| Bencede olabilir; ama bundan önce Hogwarts Seherbazları seçilmeli. Hogwarts'ın güvenliğini sağlayacak seherbazlar yani | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 748 Yaş : 31 Savaş Tarafı : |l Death Eaters l| Aile : Owen Ailesi Rp Sevgilisi : Şu Ana Kadar 5 Tane Teklif Geldi... Kayıt tarihi : 23/02/08
| |
| |
David Kevin Johnson Hogwarts Müdürü&KSKS Profesörü&Ravenclaw Bina Sorumlusu&ZAY Başkanı
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Aile : Johnson Ailesi Rp Sevgilisi : Amy Granger Kayıt tarihi : 21/01/08
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... Ptsi Mart 03, 2008 6:18 pm | |
| Hogwarts Seherbazı yok ama bu olaydan sonra olucaktır dert etme | |
|
| |
Carter Rodolphus Owen Sihir Bakanı
Character sheet Büyü Gücü: (95/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... Ptsi Mart 03, 2008 9:47 pm | |
| Aşk olsun neden ben yokum konseyde, sihir bakansız konsey mi olur [ hemde bensiz ] | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... Salı Mart 04, 2008 5:37 pm | |
| daha kimlerin konseyde olacağı kararlaştırılmadı... | |
|
| |
John James Hytorent Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 30 Savaş Tarafı : ÖY Aile : Hytorent Rp Sevgilisi : Arıyorum Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... Perş. Mart 06, 2008 3:41 pm | |
| Ben Seherbazlıktan çıkıp ÖY olmak istiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... Perş. Mart 06, 2008 4:18 pm | |
| | |
|
| |
E. Jasmine Rain Violet Cadı Gündemi Fotoğrafçısı ve Köşe Yazarı
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 30 Savaş Tarafı : Belli deeL Aile : Evlenince... Rp Sevgilisi : Olsa ii olurdu... Kayıt tarihi : 06/03/08
Character sheet Büyü Gücü: (45/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... Salı Mart 11, 2008 7:29 pm | |
| Ben Köşe Yazarlığına Başvurdum kabul edildi fakar rütbem gelmedi . Ayrıca üye adım renkli değiL ... Değiştirebilir misiniz acaba? | |
|
| |
| |
| |
Zachary David Johnson Hufflepuff 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 34 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Aile : Johnson Ailesi Rp Sevgilisi : Hilary Angelina Granger Kayıt tarihi : 14/03/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... Cuma Mart 21, 2008 11:29 pm | |
| Anlayamadığım bir konu var.Ders listesinde ana ve seçmeli dersler yer alıyor.Listeye göre 1. sınıflar tüm ana derslere girmek zorunda.Seçmeli dersler ise seçeceğimiz mesleğe göre 2. sınıfta belirlenecek.Madem liste seçmeli dersleri 1. sınıfa uygun görmüyor, niye seçmeli derslerin profesörleri 1. sınıfları derslerine kayıt yapıyor ve bu duruma neden idare karışmıyor?(Sadece meraktan soruyorum.Yoksa tüm derslere girmekten memnunum.Ama ileride de aklımın karışmasını istemediğim için soruyorum.) | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 22, 2008 11:24 am | |
| Evet haklısın ; ama bir düzenleme yapıp o derslerdeki kayıtları zaten kaldıracağız | |
|
| |
E. Jasmine Rain Violet Cadı Gündemi Fotoğrafçısı ve Köşe Yazarı
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 30 Savaş Tarafı : Belli deeL Aile : Evlenince... Rp Sevgilisi : Olsa ii olurdu... Kayıt tarihi : 06/03/08
Character sheet Büyü Gücü: (45/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 22, 2008 11:48 am | |
| Bişi dicem Her binadan en az 7 öğrenci olunca Hogwarts açılacaktır yazısını yazan sanırım ouz ve ouz*cum o alıntı deeL mi acaba? | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 22, 2008 12:52 pm | |
| hayır, ben yazmadım ki onu... | |
|
| |
Magnus Arthur Johnson Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 33 Savaş Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Aile : .::|JOHNSON|::. Rp Sevgilisi : Nicole Yoko Hytorent Kayıt tarihi : 15/03/08
Character sheet Büyü Gücü: (80/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 22, 2008 1:48 pm | |
| bir profesör olarak profesörlerin Hogwarts'taki her yere giriş hakkı olmaları gerektiğine inananıyorum başkalarının varsa en azından benim yok lütfen modluğumu da veriniz saygılar ve saire | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 22, 2008 2:50 pm | |
| nsl senin yok ki... neden bahsediyorsun anlamadım; ama modluğunu veriyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... C.tesi Mart 22, 2008 7:21 pm | |
| - Zachary David Johnson demiş ki:
- Anlayamadığım bir konu var.Ders listesinde ana ve seçmeli dersler yer alıyor.Listeye göre 1. sınıflar tüm ana derslere girmek zorunda.Seçmeli dersler ise seçeceğimiz mesleğe göre 2. sınıfta belirlenecek.Madem liste seçmeli dersleri 1. sınıfa uygun görmüyor, niye seçmeli derslerin profesörleri 1. sınıfları derslerine kayıt yapıyor ve bu duruma neden idare karışmıyor?(Sadece meraktan soruyorum.Yoksa tüm derslere girmekten memnunum.Ama ileride de aklımın karışmasını istemediğim için soruyorum.)
Ders Listesini hazırlamadan önce tüm profesörler konuları açmıştı zaten... bu konuya çözüm getirileceğine emin olabilirsin... bizde bunun üzerinde çalışıyorduk zaten... - E. Jasmine Rain Violet demiş ki:
- Bişi dicem Her binadan en az 7 öğrenci olunca Hogwarts açılacaktır yazısını yazan sanırım ouz ve ouz*cum o alıntı deeL mi acaba?
Onu yazan benim... Tamamen kendi cümlem... ve bu 7 öğrenci fikride bana ait... başka bir sitede görmedim ama başka sitelerde de vardır belki haklısın...
En son Nickholas Ryan Owen tarafından Paz Mart 23, 2008 3:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Zachary David Johnson Hufflepuff 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 34 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Aile : Johnson Ailesi Rp Sevgilisi : Hilary Angelina Granger Kayıt tarihi : 14/03/08
Character sheet Büyü Gücü: (100/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: İstek ve Öneriler... Paz Mart 23, 2008 3:29 pm | |
| Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler efendim. | |
|
| |
| |
| |
| İstek ve Öneriler... | |
|